Şehit İbrahim Er İlkokulu
BÜĞET KÖYÜ HOCA YAYALISI SK. ŞEHIT IBRAHIM ER ILKOKULU BLOK NO: 8 ESKİL / AKSARAY

VİZYON

OKUL PAYDAŞLARIMIZIN (YÖNETİCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ,ÖĞRENCİLERİMİZ MEZUNLARIMIZ VE VELİLERİMİZ)GÜÇLERİYLE EN KISA ZAMANDA ; BULUNDUĞUMUZ YERLEŞİM YERİNDE ÖNCELİKLİ TERCİH EDİLEN LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINA HER YIL ARTAN SAYIYLA ÖĞRENCİ YERLEŞTİREN, SOSYAL ETKİNLİKLERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN, EN GÜÇLÜ EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR.

MİSYON

ŞEHİT İBRAHİM ER İLKOKULU/ORTAOKULU OLARAK; - MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; - SAĞLAM KARAKTERLİ DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN; - İNSANİ MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ; - ÜLKESİNE YARARLI, OKUYAN İNCELEYEN, ARAŞTIRAN; - MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN, BENİMSEYEN, ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI , KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN; - KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK. -

BAŞARILAR

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında iki öğrencimiz Fen Lisesi ve iki öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi ,2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında bir öğrencimiz Fen Lisesine yerleştirilmiştir.2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında bir öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine yerleştirilmiştir.

NORMAL ÖĞRETİM

İLKOKUL: 08:50 İLE 14:30 ORTAOKUL: 08:50 İLE 15:20

Servis Bilgisi

Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla okulumuza geliş gidiş yapmaktadır.Taşımalı eğitim kapsamında Çimyayla(İlkokul) ve Akgöl Köyü(Ortaokul) Öğrencileri okulumuza taşınmaktadır.

İL´E 52 KM. İLÇEYE UZAKLIĞI 11 KM DİR.

BÖGET KÖYÜ